2009. szeptember 24., csütörtök

Anime hírek, 2009.09.24.

Következő évben jónéhány mozifilm várható mind régebbi, mind újabb animékhez, az egyik viszont eléggé meglepte a rajongókat. Én csupán kettőt emelnék ki, ami esetleg érdekelhet engem is.



Fate/stay night: Unlimited Blade Works

A Fate/stay night anime szálain végigfutó mozifilmről egyelőre nem tudni sokat, de a címéből adódóan, Archer és Emiya Shirou kapcsolatát fogja feldolgozni a történet. A cím egyébként az eredeti visual novel egyik lehetséges szálára utal, melyben Shirou és Rin között alakul ki szorosabb kapcsolat. Ha a készítők hűek maradnak a játék történetéhez, akkor a mozifilmben ismét feltűnik majd egyik személyes kedvencem, Gilgamesh, de csupán annyi időre, hogy a főszereplő legyőzze őt.
Hivatalos és hiteles trailert egyelőre nem lehet találni hozzá, de a hivatalos oldal folyamatosan frissül, karácsony környékére biztosan láthatunk belőle képeket is.

Várható megjelenési dátum: 2010. január 23.


Axis Power Hetalia (movie)

A manga kiadója jelentette be a Hetalia mozifilm közeledtét, amiről még az UBW-nél is kevesebbet tudni. Az már biztos, hogy lesz, de hogy mikor, és konkrétan miről is fog szólni, arról semmilyen információt nem szolgáltattak. Többet majd csak a Comic Birz magazin novemberi számából tudhatunk meg (ami egyébként szeptember 30-án jelenik meg). A rajongók izgatottan várják a néhány perces epizódok után az egyórás mozifilmet, de nekem, őszintén szólva ötletem sincs, hogy lesznek képesek egy órán keresztül elviselni a rájuk zúduló tömény baromságot. XD

1 megjegyzés: